Literatura infantil i juvenil

Torna al llibre anterior
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Compra aquest llibre

Amazon
Casa del llibre
El Corte Inglés
FNAC
Abacus
Cercador de llibreries
Vídeos

Entrevista al Francesc Puigpelat, guanyador del Premi Gran Angular 2017

Veredicte Premis cruïlla 2017

Francesc Puigpelat ha guanyat la XXVII edició del premi de literatura juvenil Gran Angular, dotat amb 11.000 euros, amb l’obra La ciutat secreta del Toubkal.

El jurat ha dit:

La trama argumental està molt ben lligada, és àgil i amena, amb episodis que fan estar amb l'ai al cor. És una molt bona novel·la d'aventures situada en un context històric que està molt ben explicat però que no fa gens de nosa. El final, trepidant, no deixa indiferent.

"La novel·la és un còctel de gèneres i de trames amb un gust clàssic. Hi podem notar la flaire de Les mines del rei Salomó, les aventures amb el ritme de l’Indiana Jones, passatges sobre l’Atlàntida i els seus tresors, una protagonista adolescent i òrfena que ja no ho serà al final de l’obra, una femme fatale decidida i atractiva, uns homes ambiciosos, una mena de nàufrag que ha perdut el senderi dins d’una cova laberíntica, un espai d’exotisme moderat, com ho és el Marroc, i una època, inicis de la dècada del 1940, que permet aquesta mena de trames, com dèiem, clàssiques. Emoció, intriga, aventura, amor, misteri, retrobament, lluita, sorpresa... Un bon còctel servit amb professionalitat." Lluís Llort

Composició del jurat del premi Gran Angular 2017:

  • Sílvia Cantos, bibliotecària
  • Olga Federico, llibretera
  • Lluís Llort, periodista
  • Carolina Palau, gerent de Màrqueting
  • Dolors Ortiz, editora de cruïlla, que ha actuat, també, com a secretària

Llibres del mateix autor

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari