Llibres de text

Torna al llibre anterior
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Llicència digital

Els llibres en format paper del projecte Construïm inclouen accés a la versió digital. Per accedir-hi cal activar la llicència que es troba al dors de la coberta del llibre.

En el cas que el centre no disposi d'una plataforma digital pròpia, la llicència es pot activar a l'entorn digital Educamos SM.

Ves a l'entorn Educamos SM

Comentaris (5)

Esta molt be em sembla correcte

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

Hola Gemma, si t'interessés només la versió digital del llibre pots adquirir-la a través del web www.construim.cruilla.cat però si el que vols és el llibre en paper, des de l'editorial no fem venda directa i no et podem servir. Hauries de buscar una llibreria on el puguis encarregar per tal que des de la llibreria ens facin la comanda.

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

Bona tarda,
Necessito comprar el llibre en qüestió (1º ESO Biologia i Geologia), com ho puc aconseguir, i on? Moltes llibreries no el tenen i no el poden demanar. Me'l podeu aconseguir vosaltres.
Gràcies.

He llegit i accepto les Condicions d’ús i la Política de privacitat.

Hola,

El solucionari del llibre es troba a la guia didàctica del llibre que es facilita al professorat en format USB o a través de  l'Entorn Virtual d'Aprenetantge Construïm Digital per als professors. Si té algun incovenient per accedir-hi, li recomanem que es posi en contacte amb el seu comercial de Cruïlla o bé que s'adreci al servei d'atenció al client.

No puc veure les solucions del llibre i les necessito,necesittaria ajuda gracies

Afegeix un nou comentari