Llibres de text

Torna al llibre anterior
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Comentaris (4)

Hola Rita,

Les activitats digitals dels llibres del Projecte Connecta 2.0 es troben totes allotjades al web www.alumnesprimaria.cruilla.cat. La pàgina d'accés al web és un dibuix d'una escola. Fes clic sobre la classe del curs corresponent (3r, en aquest cas) i després tria el llibre. Per accedir als continguts digitials introdueix el codi que hi ha al dors del llibre. És un nombre de 6 xifres i es troba just a sobre del codi de barres de l'ISBN. En el mateix web hi ha instruccions visuals per veure on és el codi. Un cop hagis accedit fes clic sobre la unitat i podràs veure totes les propostes de treball, enllaços, autoavaluacions, etc. per ampliar el treball de les unitats Si tens qualsevol dubte o necessites alguna altra informació adreça't al servei d'atenció al client.

Vui estudiar

Benvolguda,

Podeu accedir a les activitats interactives des del web www.alumnesprimaria.cruilla.cat Trieu el llibre de medi de 3r i introduïu el codi tal com s'explica al web. Les activitats es presenten endreçades per unitat i d'acord amb els indicadors que pot veure a les pàgines del llibre imprès.

En el colegio nos han dicho que con el código que hay detrás del libro, podemos entrar de forma digital a contenidos del libro incluso actividades extras relacionadas con cada unidad.

Gracias por vuestra ayuda para poder acceder a libro digital o a las actividades.

Libre: Coneixement del medi. 3 Primària. Connecta 2.0

Afegeix un nou comentari