Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Coneixement del medi. 6 Primària. Construïm

Llibre digital

Autors:

Domingo Herràiz, Montserrat, Medina Restoy, Ferran

Il·lustracions:

Tenllado Studio, Sicília Calvo, Edgar, Llenas Serra, Anna
Versió digital del llibre Coneixement del medi 6 Primària del Projecte Construïm, que inclou Entorn Personal de Treball amb recursos interactius i propostes didàctiques vinculades al treball dels continguts.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu: GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d’Infantil fins a l’ESO. PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l’educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i de l’èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials. Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària: COMPETÈNCIES BÀSIQUES Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l’autonomia de l’alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior. INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, posant-les en relació amb les competències bàsiques, com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula i a través d’un seguit de recursos audiovisuals i interactius allotjats enl’entorn digital. TREBALL COOPERATIU Presenta propostes de treball amb tècniques cooperatives a totes les àrees de cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula, fomentant així l’aprenentatge entre iguals. ENSENYAMENT PROTEGIT Incorpora les estratègies i tècniques de l’Ensenyament Protegit, que fan el contingut acadèmic comprensible, significatiu i interessant per als alumnes a través de la presentació de models, organitzadors gràfics, vocabulari clau… PROJECTE DIGITAL Presenta un entorn virtual d’aprenentatge amb noves funcionalitats que situa la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent, en diàleg constant entre el material imprès i els recursos web.
Índex: 
Unitat 1 LA TERRA, UN PLANETA DEL SISTEMA SOLAR El nostre sistema planetari. Els eclipsis. El nostre planeta Unitat 2 LA VIDA A LA TERRA La biosfera. La cèl•lula. La classificació dels éssers vius Unitat 3 GEOGRAFIA FÍSICA I POLÍTICA DE L’ESTAT ESPANYOL Relleu i clima. Organització política, població i economia Projecte trimestral 1 APRENGUEM A DONAR PRIMERS AUXILIS Unitat 4 L’ENERGIA Característiques de l’energia. Tipus i fonts d’energia Unitat 5 GEOGRAFIA FÍSICA I POLÍTICA D’EUROPA Relleu i clima. Estats i Unió Europea. Població i economia Unitat 6 LA SALUT I LA MALALTIA L’organització del cos humà. Els tipus de malalties i els hàbits saludables. Els medicaments. Les addiccions Projecte trimestral 2 CONEGUEM LES CATÀSTROFES NATURALS Unitat 7 LA GLOBALITZACIÓ Dels estats a la mundialització Unitat 8 LA MATÈRIA Estats, propietats i mesura de la matèria. Substàncies pures i mescles. Canvis físics i químics Unitat 9 LA NOSTRA HISTÒRIA II De la baixa edat mitjana al món actual Projecte trimestral 3 FEM UN LLIBRE DE BIOGRAFIES AMB CIENTÍFICS Programació
Valoració: 
Vots 3
Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466138994
Codi: A159546
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
208
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari