Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Coneixement del medi: Ciències socials i ciències naturals. 1 Primària. Construïm

Llibre digital

Autors:

Abelló Tornató, Núria, Casacuberta Suñer, Assumpta, Cusó Campo, Mònica, Parcet Obiols, Blanca, Soler Campins, Anna Maria

Il·lustracions:

Mongay, Anna, Llenas Serra, Anna
Versió digital del llibre Coneixement del medi 1r Primària del Projecte Construïm, que inclou Entorn Personal de Treball amb recursos interactius i propostes didàctiques vinculades al treball dels continguts.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i famílies els reptes de l’educació davant les noves situacions socials.

Les claus del projecte són:

PROJECTE GLOBAL
Seqüencia els continguts de tots els cursos de l’etapa d’Educació Primària establint ponts amb Educació Infantil i ESO.

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES
Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, i les tècniques de treball cooperatiu a cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat.

COMPETÈNCIES
Orienta cap a un aprenentatge eficaç preparant els alumnes per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.

INNOVACIÓ
Acompanya els mestres en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i l’èxit educatiu.

PROXIMITAT
Ofereix nous recursos als mestres, situant la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent en diàleg constant entre el material imprès i els recursos de la web.

COMPROMÍS
S’implica decididament amb l’escola i les famílies en el compromís d’educar els ciutadans del futur.
Índex: 
PRIMER TRIMESTRE Unitat 1 VOLS CONÈIXER L’ESCOLA? Els espais de l’escola. La meva classe. Feines i rutines. Els meus amics. Qui treballa a l’escola? Unitat 2 PER QUÈ ANEM AL METGE? Les parts del cos. M’alimento. Els sentits. M’assemblo a la meva família. Em cuido. Unitat 3 COM ÉS LA TEVA FAMÍLIA? La meva família. Tipus de famílies. La família extensa. Ens estimem i ens cuidem. Tots creixem i canviem. SEGON TRIMESTRE Unitat 4 COM SÓN LES JOGUINES? La joguina que més m’agrada. Els materials de les joguines. Les parts d’una joguina. A què podem jugar? Les normes dels jocs. Unitat 5 PER QUÈ ES FA DE NIT? La nit, el dia i els astres. El cel de nit. Mesurem el temps. Què fem durant el dia? Qui treballa de nit? Unitat 6 PODEM TENIR UN ANIMAL A CLASSE? L’esquirol i la cigonya. La tortuga i la tonyina. Animals domèstics. Animals salvatges. Reportatge: Les abelles TERCER TRIMESTRE Unitat 7 ON PUC TROBAR EL QUE NECESSITO? Què hi ha al carrer? Les botigues. Sé anar pel carrer! Treballar a la ciutat. Treballar a la natura. Unitat 8 COM SÓN LES PLANTES? Les parts de les plantes. Les plantes són éssers vius. Les plantes al llarg de l’any. El bosc. L’hort. Unitat 9 LA MEVA OMBRA, QUÈ ÉS? Llum natural. Llum artifi cial. Les fonts d’energia. Objectes que fan ombra. Els colors. Inclou un quadern amb vuit còmics retallables per treballar les festes, presentades de la mà del Follet Julivert.
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466135870
Codi: A149911
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
240
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari