Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Música. 2 Primària. Construïm

Llibre digital

Autors:

López Giménez, Maria Dolors, Pérez Moreno, Jèssica

Il·lustracions:

Llenas Serra, Anna, Soriano Rioja, Clara
Versió digital del llibre Música 2 Primària del Projecte Construïm, que inclou Entorn Personal de Treball amb recursos interactius i propostes didàctiques vinculades al treball dels continguts.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu: GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d’Infantil fins a l’ESO. PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l’educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i de l’èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials. Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària: COMPETÈNCIES BÀSIQUES Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l’autonomia de l’alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior. INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, posant-les en relació amb les competències bàsiques, com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula i a través d’un seguit de recursos audiovisuals i interactius allotjats enl’entorn digital. TREBALL COOPERATIU Presenta propostes de treball amb tècniques cooperatives a totes les àrees de cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula, fomentant així l’aprenentatge entre iguals. ENSENYAMENT PROTEGIT Incorpora les estratègies i tècniques de l’Ensenyament Protegit, que fan el contingut acadèmic comprensible, significatiu i interessant per als alumnes a través de la presentació de models, organitzadors gràfics, vocabulari clau… PROJECTE DIGITAL Presenta un entorn virtual d’aprenentatge amb noves funcionalitats que situa la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent, en diàleg constant entre el material imprès i els recursos web.
Índex: 
Unitat 1 EL PAS DEL TEMPS Les dinàmiques d’intensitat. La negra, el silenci de negra, les dues corxeres. Les notes Sol, Mi i La. L’acord. L’orquestra Unitat 2 CADA OVELLA AL SEU CORRAL La blanca. El compàs binari. L’estructura de rondó. El cor infantil. El violí Unitat 3 TU A MURA I JO A NOVA YORK Els sons de l’entorn. El temps fort i el temps dèbil. La nota Do Unitat 4 QUINA ANIMALADA! La nota Fa. Les variacions melòdiques. El cor mixt. El clarinet Unitat 5 FLORS I VIOLES Les quatre semicorxeres. La nota Re. La línia divisòria. La doble barra final. La veu parlada i la veu cantada Unitat 6 VIATGES SONORS El tempo lent, andante i ràpid. Les dinàmiques d’intensitat. El timbre dels instruments. La tuba Repertori Cançons, audicions i danses Programació
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466138932
Codi: A156966
Projecte:
Música
Núm de Pàgines:
112

Llibres relacionats

Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari