Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Religió Catòlica. 6 Primària. Kairé

Llibre digital

Autors:

Álvarez Muñoz, David

Il·lustracions:

Valverde Tejedor, Mikel, Pérez Demuri, Marcelo
Llibre digital de religió catòlica del Projecte Kairé, que transmet els continguts de l’àrea de Religió i els vincula al món emocional dels alumnes.
Sinopsi: 
KAIRÉ és un projecte complet de 1r a 6è d’Educació primària, que s’adapta al ritme i les necessitats de cada edat, mantenint la qualitat dels continguts i la pedagogia religiosa, i sense perdre’n el caràcter motivador i lúdic.

El PROJECTE KAIRÉ assumeix el repte d’una educació integral que transmet els continguts de l’àrea de religió i moral catòlica vinculant-los al món emocional de l’alumnat. A més, promou una lectura bíblica que integra els continguts religiosos dels textos de forma motivadora i vivencial.

Material per a l'alumne:
. Llibre de l’alumne: amb nou unitats didàctiques
. Quadern d’Històries de la Bíblia: recurs per acostar-se als personatges bíblics
. Recursos digitals: activitats interactives, cançons i animacions, i fragments de pel·lícules a: construim.cruilladigital.cat

Material per al mestre:
. Guia del mestre
. USB amb recursos didàctics
. Recursos digitals a: construim.cruilladigital.cat
Índex: 
Unitat 1 ENS VALOREM Unitat 2 TRIEM AMB RESPONSABILITAT Unitat 3 APRENEM A CONFIAR Unitat 4 VIURE AGRAÏTS Unitat 5 ESTIMEM COM JESÚS Unitat 6 PERDONEM COM JESÚS Unitat 7 ESGLÉSIA: UNITAT I DIVERSITAT Unitat 8 ESGLÉSIA: COMUNITAT QUE CELEBRA Unitat 9 ESGLÉSIA: COMUNITAT D’ESPERANÇA Programació
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466136839
Codi: A153476
Projecte:
Kairé
Núm de Pàgines:
96
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari