Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Religió catòlica. Batxillerat

Llibre digital

Autors:

Equipo de Religión de Ediciones SM-PPC

Il·lustracions:

Versió digital del llibre Religió catòlica. Batxillerat, que inclou Entorn Personal de Treball amb recursos interactius i propostes didàctiques vinculades al treball dels continguts.
Sinopsi: 
RELIGIÓ CATÒLICA BATXILLERAT és un únic llibre per als cursos de primer i segon de Batxillerat.
Un projecte que relaciona l’assignatura de religió catòlica amb la resta de matèries que l’alumne està estudiant al mateix temps, com filosofia o història.

Amb un tractament dels continguts que facilita la motivació dels alumnes per a un aprenentatge significatiu, convida a la reflexió i afavoreix la síntesi personal tot vinculant la religió amb l’actualitat.
Índex: 
BLOC 1. L’ÉSSER HUMÀ A LA RECERCA DE SENTIT 1. Grandesa i misèria de l’ésser humà 2. Ciència i fe 3. Tecnociència i ètica 4. El sentit de la vida 5. Els humanismes sense Déu 6. L’humanisme cristià 7. Naturalesa, cultura i fe Taller de teologia BLOC 2. DÉU A LA RECERCA DE L’ÉSSER HUMÀ 1. El projecte diví de salvació 2. Regne de Déu 3. Plenitud futura del regne de Déu 4. Regne de Déu i seguiment de Jesús 5. Ser cristià 6. La mort i el més enllà 7. La vida eterna Taller de teologia BLOC 3. ELS ÉSSERS HUMANS BUSQUEN DÉU 1. La religió i les religions 2. El judaisme 3. L’islam 4. L’hinduisme i el budisme 5. Descreença 6. Camins cap a Déu 7. L’art, camí cap a Déu Taller de teologia BLOC 4. ELS CRISTIANS BUSQUEN LA CIVILITZACIÓ DE L’AMOR 1. La civilització de l’amor 2. El magisteri social de l’Església 3. Presència pública dels cristians a la societat 4. Els cristians en una societat plural 5. El treball 6. Pobresa, exclusió i solidaritat 7. Constructors de la pau Taller de teologia
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466141345
Codi: A171759
Núm de Pàgines:
288
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari