Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Tecnologia. 1 ESO. Construïm

Llibre digital

Autors:

Arboledas Brihuega, David, Peña Pérez, Alberto, López Soriano, Tomás, Muñoz Tortosa, Sira, Cugota Mateu, Lluís, García-Monge y Gómez, Juan Antonio

Il·lustracions:

Vázquez, Javier, Colera Cañas, Ramón, Jiménez de la Fuente, Daniel, Fernández Primola, Nicolás, Castell Juárez, Nicolás
Versió digital del llibre Tecnologia 1 ESO del Projecte Construïm, que inclou Entorn Personal de Treball amb recursos interactius i propostes didàctiques vinculades al treball dels continguts.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM A L'ÀREA DE TECNOLOGIA

PARTIM D’INTERROGANTS I SITUACIONS PRÒXIMES A L’ALUMNE
Amb imatges i il·lustracions contextualitzades molt afins a la seva realitat quotidiana, per tal de fomentar la motivació per aprendre i aconseguir d’aquesta manera un aprenentatge realment significatiu.

APOSTEM PER L’APLICACIÓ I LA PRÀCTICA
És necessari comprendre per aprendre, i aprendre fent coses.
Proposem aplicar els mètodes del procés tecnològic per mitjà de senzilles propostes a l’aula que obliguin els alumnes a participar activament en el seu propi procés d’aprenentatge.

CONSTRUÏM DIGITAL, UN ENTORN DE TREBALL PERSONAL
Integra eines del món digital que enriquiran les teves classes de manera senzilla i segura. Posem les TIC al servei de la ciència i diversifiquem els tipus d’activitats.
Índex: 
U1. El procés tecnològic U2. Representació gràfica U3. Materials U4. La fusta i els metalls U5. Materials plàstics i tèxtils U6. Materials de construcció
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466142595
Codi: A178508
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
158
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari