Llibres de text

Torna al llibre anterior

CRD Alumne. Tecnologia. 3 ESO. Construïm

Llibre digital

Autors:

López Soriano, Tomás, Olmo Escribano, Julio, Checa, Isabel, Valencia, Ricardo, Gallego Le Forlot, Víctor, Cugota Mateu, Lluís, Moraleda Díaz, Montserrat, Arboledas Brihuega, David, Moreno Izquierdo, Laura, Ortiz García, Mª Isabel, Macià Bros, Dídac

Il·lustracions:

Vázquez, Javier, Navarro García, José Luis, Colera Cañas, Ramón, Jiménez de la Fuente, Daniel, Díez Celaya, Guillermo, Moreno Arrastio, Félix, Berdugo Garvia, Guillermo, Ovejero Sánchez, Ángel, Fernández Primola, Nicolás, Conte Peralta, Diego, Vázquez Martínez de Pinillos, Javier, Castell Juárez, Nicolás, Montiel, Juan Manuel, Mr Klaus Studio SL, 5W Infographic, Estudio
Llibre digital de tecnologia, del Projecte Construïm, que tracta les competències des de múltiples vessants i ofereix recursos i entorn de treball digital per a alumnes i mestres.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM A L'ÀREA DE TECNOLOGIA

PARTIM D’INTERROGANTS I SITUACIONS PRÒXIMES A L’ALUMNE
Amb imatges i il·lustracions contextualitzades molt afins a la seva realitat quotidiana, per tal de fomentar la motivació per aprendre i aconseguir d’aquesta manera un aprenentatge realment significatiu.

APOSTEM PER L’APLICACIÓ I LA PRÀCTICA
És necessari comprendre per aprendre, i aprendre fent coses.
Proposem aplicar els mètodes del procés tecnològic per mitjà de senzilles propostes a l’aula que obliguin els alumnes a participar activament en el seu propi procés d’aprenentatge.

CONSTRUÏM DIGITAL, UN ENTORN DE TREBALL PERSONAL
Integra eines del món digital que enriquiran les teves classes de manera senzilla i segura. Posem les TIC al servei de la ciència i diversifiquem els tipus d’activitats.
Índex: 
1. El procés tecnològic
2. Estructures
3. Mecanismes
4. Tecnologies de la comunicació
5. Xarxes
6. Programació d’aplicacions 
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466142618
Codi: A178510
Projecte:
Construïm
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari