Llibres de text

Torna al llibre anterior

Educació visual i plàstica. 2 ESO. Projecte 3.16

Llibre en paper

Autors:

Basurco de Lara, Elisa, Rodríguez Gutiérrez, Isabel, Soler Martínez, Inmaculada

Il·lustracions:

Soler Martínez, Inmaculada, Pedrosa Pérez, José Manuel, Navarro García, José Luis, Otero, Gustavo, Rodríguez Gutiérrez, Isabel
Llibre per educació visual i plàstica per ESO del Projecte 3.16
Sinopsi: 

El projecte 3.16 és el nom que rep la línia dels nous materials educatius d’Editorial Cruïlla, que abasta des d’Educación Infantil fins a Secundària i que aposten por un projecte educatiu integral:

-          Educar a descubrir, construir conneixements

-          Educar a pensar, ensenyar a aprendre

-          Educar a ser, fer créixer persones

Índex: 
BLOC I COMUNICACIÓ VISUAL 1 - LLENGUATGE VISUAL 1. Comunicació visual 2. Llenguatge visual 3. Percepció visual 4. Finalitat de les imatges 5. El llenguatge visual a la premsa i la publicitat 6. Característiques del llenguatge audiovisual 7. Les imatges i les noves tecnologies - Materials i tècniques d’expressió plàstica: El collage - Apunta’t a l’art: Daniel Gil, Antoni Abad, Laurie Anderson i Alexis Akrithakis 2 - ELEMENTS BÀSICS DE L’EXPRESSIÓ PLÀSTICA 1. El punt 2. La línia 3. El pla 4. La textura - Materials i tècniques d’expressió plàstica: Els llapis de grafit - Apunta’t a l’art: Calder, Tàpies i el cubisme 3 - EL COLOR 1. Colors primaris i secundaris 2. Qualitat del color 3. Gammes cromàtiques 4. Relacions harmòniques entre colors - Materials i tècniques d’expressió plàstica: La pintura al tremp - Apunta’t a l’art: Van Gogh, Franz Marc, Georgia O’Keeffe i Kandinsky - Desenvolupaments creatius I: Disseny per a una campanya publicitària. BLOC II FORMA I GEOMETRIA 4 - LES FORMES 1. Conceptes bàsics sobre les formes 2. Recursos per representar formes 3. Expressivitat de les formes 4. Relacions espacials entre les formes 5. Estils artístics - Materials i tècniques d’expressió plàstica: Els llapis de colors - Apunta’t a l’art: El Bosch, Carmen Laffón, el modernisme i Gaudí 5 - TRAÇATS GEOMÈTRICS 1. La geometria i els seus elements 2. Instruments de dibuix 3. Rectes en el pla 4. Recta, semirrecta i segment 5. Angles 6. Circumferència - Materials i tècniques d’expressió plàstica: Les tintes - Apunta’t a l’art: Piero della Francesca, Le Corbusier i l’abstracció geomètrica 6 - FORMES POLIGONALS 1. Els polígons 2. Els triangles 3. Construcció de triangles 4. Quadrilàters 5. Construcció de quadrilàters 6. Construcció de polígons regulars 7. Construcció de polígons estrellats - Materials i tècniques d’expressió plàstica: Els retoladors - Apunta’t a l’art: Art hispanomusulmà, art gòtic, arquitectura actual i art abstracte 7 - FORMES SIMÈTRIQUES 1. Simetria 2. Simetria geomètrica 3. Simetria aparent 4. Expressivitat de la simetria - Materials i tècniques d’expressió plàstica: l’estergit - Apunta’t a l’art: El Renaixament, Jan van Eyck, Jawlensky i Escher - Desenvolupaments creatius II: Construcció d’una figura que es transforma. BLOC III ESPAI I VOLUM 8 - LA FORMA EN L’ESPAI 1. Concepte d’espai 2. De la forma plana al volum 3. Representació del volum 4. Llum i ombra en el volum 5. El modelatge - Materials i tècniques d’expressió plàstica: L’argila i el guix - Apunta’t a l’art: Oteiza, Calatrava i Zurbarán 9 - LA FIGURA HUMANA 1. Anàlisi de la figura 2. El moviment en la figura humana 3. El llenguatge del cos 4. La figura en el còmic - Materials i tècniques d’expressió plàstica: El paper maixé - Apunta’t a l’art: Art romànic i art gòtic, Goya, Modigliani i Henry Moore - Desenvolupaments creatius III: Construcció d’una maqueta per a un conte.
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466116084
Codi: 112881
Projecte:
Projecte 3.16
Núm de Pàgines:
176
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari