Llibres de text

Torna al llibre anterior

Llatí. 1 Batxillerat

Llibre en paper

Autors:

Mut i Arbós, Joan

Il·lustracions:

Llibre de Llatí per a 1r de Batxillerat, perquè l’alumnat, tot assolint una bona comprensió del món clàssic i de les seves llegües, millori també el coneixement del propi món i la pròpia llengua. Inclou un llibret de vocabulari.
Sinopsi: 
El mètode per a l’aprenentatge de les llengües clàssiques de Cruïlla està format per dos projectes: el projecte de Llatí i el projecte de Grec.
Aquest mètode ha estat elaborat i posat en pràctica al llarg dels últims anys per part de professors en actiu, fet que l’acredita com un material basat en un exercici pedagògic real i quotidià. El seu objectiu és que l’alumnat, tot assolint una bona comprensió del món clàssic i de les seves llegües, millori també el coneixement del propi món i la pròpia llengua.

El PROJECTE DE LLATÍ s’estructura sobre els eixos vertebradors següents:

- Treball exhaustiu del vocabulari.
- Totalment gradual.
- Orgànic.
- Complet.
- Avança en paral·lel amb el projecte de Grec.
- Inclou diversos paradigmes de morfologia nominal i verbal i un llibret de vocabulari.
Índex: 
Coneixements previs BLOC 1 RATIO, MANERES DE PENSAR I VIURE UNITAT 1. Per què Roma? UNITAT 2. L’organització familiar (I) UNITAT 3. L’organització familiar (II) UNITAT 4. L’escola BLOC 2 CIVITAS, ORGANITZACIÓ SOCIAL UNITAT 5. Roma: caput mundi UNITAT 6. L’organització social UNITAT 7. La justícia i el dret UNITAT 8. L’oratòria BLOC 3 POPULUS, ORGANITZACIÓ POLÍTICA UNITAT 9. L’organització política (I) UNITAT 10. L’organització política (II) UNITAT 11. La romanització UNITAT 12. L’exèrcit BLOC 4 HOMO, VIDA PRIVADA UNITAT 13. La ciutat UNITAT 14. La casa UNITAT 15. Vida quotidiana (I): la indumentària UNITAT 16. Vida quotidiana (II): el menjar BLOC 5 ANIMA, CREENCES I COSTUMS UNITAT 17. La mesura del temps UNITAT 18. Les termes UNITAT 19. Mores maiorum UNITAT 20. La religió BLOC 6 FORUM, ECONOMIA I TREBALL UNITAT 21. Els diners UNITAT 22. El comerç UNITAT 23. El treball al camp UNITAT 24. El treball a la ciutat BLOC 7 ROMA, HISTÒRIA I GEOGRAFIA UNITAT 25. Història de Roma (I): la Monarquia UNITAT 26. Història de Roma (II): la República UNITAT 27. Història de Roma (III): l’Imperi UNITAT 28. Geografia de l’Imperi Paradigmes Recursos didàctics
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466134965
Codi: 149895
Núm de Pàgines:
416

Llibres relacionats

Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari