Llibres de text

Torna al llibre anterior

Llegim i escrivim 3. Educació infantil, 5 anys. Tren de paraules

Llibre en paper

Autors:

Equip Editorial Cruïlla

Il·lustracions:

Fransoy Bel, Montserrat, Janáriz González, Eva
Un quadern per curs, amb l’objectiu de treballar l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura mitjançant diferents tipologies textuals i tenint en compte els usos de la llengua.
Sinopsi: 
TREN DE PARAULES és una col·lecció de nou quaderns amb propostes de treball per acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge de la llengua d’una forma senzilla, lúdica i atractiva. La col·lecció s’organitza en tres blocs, amb base constructivista i tenint en compte les intel·ligències múltiples. Tots aquests quaderns tenen també activitats interactives i propostes didàctiques de suport. Blocs de la col·lecció: · MIREM CONTES · PARLEM I ESCOLTEM · LLEGIM I ESCRIVIM
Índex: 
Fitxa 1. Començo P5! Fitxa 2. Aprenc a escoltar Fitxa 3. La meva classe es diu… Fitxa 4. Reconec seqüències de vocals Fitxa 5. Repasso les lletres M, S, P i T Fitxa 6. Reconec el so de la L Fitxa 7. Conec els dies de la setmana Fitxa 8. Pico síl·labes Fitxa 9. Faig bombolles amb la B Fitxa 10. Llegeixo el diari Fitxa 11. Diferencio els sons /p/ i /b/ Fitxa 12. Aprenc el so de la N Fitxa 13. Escric una nota Fitxa 14. Escric paraules Fitxa 15. Aprenc el so de la D Fitxa 16. Conec la lletra lligada Fitxa 17. Diferencio els sons /t/ i /d/ Fitxa 18. Anem d’excursió Fitxa 19. Escric amb lletra lligada Fitxa 20. Aprenc el so de la lletra C Fitxa 21. Faig una sopa de lletres Fitxa 22. Llegeixo un mapa Fitxa 23. Llegeixo un còmic amb la R Fitxa 24. Explico com sóc Fitxa 25. Fem una recepta Fitxa 26. Diferencio els sons /r, /d/ i /l/ Fitxa 27. Treballo els verbs Fitxa 28. Completo frases Fitxa 29. Lletrejo paraules Fitxa 30. Escolto frases fetes Fitxa 31. Escric una postal Fitxa 32. El meu passaport cap a primer!
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466134316
Codi: 149431
Projecte:
Tren de paraules
Núm de Pàgines:
64
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari