Llibres de text

Torna al llibre anterior

Matemàtiques. 3 ESO. Nova Sèrie Bàsica

Llibre en paper

Autors:

Equip Editorial Cruïlla

Il·lustracions:

Morán Postigo, Marcos, García Escobar, Juanma
Material per treballar els continguts més importants de l’àrea de matemàtiques a l’ESO, amb l’objectiu de reforçar-ne i consolidar-ne els aspectes essencials. Inclou activitats per treballar les competències bàsiques.
Sinopsi: 
NOVA SÈRIE BÀSICA EDICIÓ 2014 és una col·lecció de materials que incideixen en els continguts més importants de l’àrea de matemàtiques de cada un dels cursos de l’ESO, amb l’objectiu de reforçar-ne i consolidar-ne els aspectes essencials. Al final de cada bloc s’incorporen activitats per treballar les competències bàsiques. S’inclou el solucionari de totes les activitats.
Índex: 
I. NOMBRES I OPERACIONS 1. Nombres racionals 2. Potències i arrels PROVES COMPETENCIALS II. ÀLGEBRA I SUCCESSIONS 3. Expressions algebraiques i l’equació de primer grau 4. Sistemes d’equacions de primer grau amb dues incògnites 5. Equacions de segon grau i identitats notables 6. Successions PROVES COMPETENCIALS III. GEOMETRIA I MESURA 7. Figures planes 8. Cossos geomètrics 9. Àrees i volums 10. Transformacions geomètriques en el pla PROVES COMPETENCIALS IV. funcions, gràfiques i estadística 11. Funcions 12. Funcions lineals i afins 13. Estadística 14. Probabilitat PROVES COMPETENCIALS SOLUCIONS
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466135757
Codi: 153581
Projecte:
Sèrie Bàsica
Núm de Pàgines:
176
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari