Llibres de text

Torna al llibre anterior

Projecte d'Activació de la Intel·ligència. PAI 2000. 6 Educació Primària

Llibre en paper

Autors:

Baqués i Trenchs, Marian

Il·lustracions:

Cañal i Cañal, Andrés
El Projecte d'activació a la intel·ligència 2000 té com objectiu treballar unes habilitats i unes aptituds que són a la base de qualsevol aprenentatge i ensenyar a aprendre a aprendre.
Sinopsi: 
El Projecte d'Activació de la Intel·ligència (PAI 2000) té dos objectius: - Exercitar les habilitats i desenvolupar les aptituds que són a la base de qualsevol aprenentatge. - Ajudar a crear en els nens i nenes la capacitat de gestionar el seu aprenentatge, que vagin entrant pels camins de l'aprendre a aprendre. Pel que fa al primer objectiu, preferentment es potencia una actitud de millora de la percepció i de l'atenció, s'incideix en la consciència dels processos de la memòria, del pensament i del llenguatge, es té present l'estructuració de l'espai i del temps, s'entra en la psicomotricitat i l'expressió artística i es reflexiona sobre el coneixement personal i les competències socials. Amb el segon objectiu es facilita la mediació verbal. L'educadora o l'educador és el mediador. El diàleg, la conversió de la classe en comunitat de recerca fa que -a poc a poc, pacientment- vagi creixent el procés d'humanització, de personalització.
Índex: 
APTITUDS TREBALLADES Percepció Atenció Memòria Pensament Llenguatge Estructuració espacial Vivència del temps Psicomotricitat específica Coneixement personal
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466107143
Codi: 104063
Projecte:
PAI
Núm de Pàgines:
112
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari