Llibres de text

Torna al llibre anterior

Religió Catòlica. 3 Primària. Casa nostra

Llibre en paper

Autors:

Sánchez-Cifuentes Martos, Milagros

Il·lustracions:

Salomó Fisa, Xavier, Colera Cañas, Ramón, Archivo de Ediciones SM, Velasco Fano, Francisco Javier, Laperla, Artur, Moreno Arrastio, Félix, Mark, Alya, García Ayerbe, Alberto, Hernández Pintor, Nuria, Garrido García, David, Lorenzo Herrero, Julián, Castro Arbaizar, Beatriz, Castell Juárez, Nicolás, Zaplana Ruiz , Ricard, Istock, Array, Aldeguer Fenoll, Alexandre, Dibujario, Array, Prats i Pino, Jesús
Casa nostra és un projecte d’educació integral, amb dinàmiques d’aprenentatge basades en evidències i noves eines per estendre l’acció docent.
Sinopsi: 
El projecte CASA NOSTRA per a l’etapa de Primària de Religió Catòlica respon al ‘repte ecològic’ del papa Francesc en l’encíclica Laudato si’ de cuidar la nostra casa comú.
Els continguts bíblics i teològics desenvolupen el currículum de la CEE i s’articulen al voltant de vetllar per la cura personal, la cura de l’entorn i la cura del planeta.

Una família de sis membres més una mascota, introdueixen a l’alumne en els continguts de cada unitat amb una atenció especial a la diversitat cultural i la valoració de persones amb discapacitat.
Una aposta decidida per il·lustracions bíbliques d’alt nivell estètic, permeten abordar els continguts bíblics establint un diàleg entre Bíblia i art.

Els continguts teològics proposats pel currículum de la Conferència Episcopal es desenvolupen amb un llenguatge accessible als alumnes, recolzant-se en textos magisterials també adaptats al nivell de comprensió de l’alumnat.

Una doble pàgina al voltant de com cuidar la nostra casa comuna aconsegueix sensibilitzar els alumnes per cuidar les persones i la natura.
Les unitats es tanquen amb un resumen il·lustrat amb la tècnica Visual Thinking (pensament visual) que afavoreix la síntesis intuïtiva dels aprenentatges assolits.
Índex: 
1. Agraïts 2. Decidir bé 3. Obligats a emigrar 4. Déu cuida el seu poble 5. El baptisme, inici d’un camí 6. Cridats a servir 7. Tots a l’una 8. Parlar amb el cor
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466145961
Codi: 192715
Núm de Pàgines:
112
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari