Llibres de text

Torna al llibre anterior

Religió Catòlica. 5 Primària. Casa nostra

Llibre en paper

Autors:

García García , Inmaculada

Il·lustracions:

Archivo de Ediciones SM, Santolaya Ruiz Clavijo, Antonia, Seguí i Nicolau, Bartomeu, Velasco Fano, Francisco Javier, Berdugo Garvia, Guillermo, Martí Saurí, Lluís, Sunyer Montfort, Jordi, Mark, Alya, García Ayerbe, Alberto, Fernández, José Manuel, Hernández Pintor, Nuria, SHUTTERSTOCK, Cerezo Barredo, Maximino, García Pérez, Marta, Dibujario, Array
Casa nostra és un projecte d’educació integral, amb dinàmiques d’aprenentatge basades en evidències i noves eines per estendre l’acció docent.
Sinopsi: 
El projecte CASA NOSTRA per a l’etapa de Primària de Religió Catòlica respon al ‘repte ecològic’ del papa Francesc en l’encíclica Laudato si’ de cuidar la nostra casa comú.
Els continguts bíblics i teològics desenvolupen el currículum de la CEE i s’articulen al voltant de vetllar per la cura personal, la cura de l’entorn i la cura del planeta.

Una família de sis membres més una mascota, introdueixen a l’alumne en els continguts de cada unitat amb una atenció especial a la diversitat cultural i la valoració de persones amb discapacitat.
Una aposta decidida per il·lustracions bíbliques d’alt nivell estètic, permeten abordar els continguts bíblics establint un diàleg entre Bíblia i art.

Els continguts teològics proposats pel currículum de la Conferència Episcopal es desenvolupen amb un llenguatge accessible als alumnes, recolzant-se en textos magisterials també adaptats al nivell de comprensió de l’alumnat.

Una doble pàgina al voltant de com cuidar la nostra casa comuna aconsegueix sensibilitzar els alumnes per cuidar les persones i la natura.
Les unitats es tanquen amb un resumen il·lustrat amb la tècnica Visual Thinking (pensament visual) que afavoreix la síntesis intuïtiva dels aprenentatges assolits.
Índex: 
1. Creats per al bé 2. L’aliança amb Déu 3. Una història apassionant 4. Trobades que transformen 5. Envoltats de miracles 6. Jesús va ressuscitar 7. Organitzats per servir 8. Reunits a la taula de jesús
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466145985
Codi: 192717
Núm de Pàgines:
112
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari