Llibres de text

Torna al llibre anterior

Supercompetents en... Coneixement del medi. 1 Primària, 2 Trimestre. Construïm. Quadern

Llibre en paper

Autors:

Abelló Tornató, Núria, Casacuberta Suñer, Assumpta, Cusó Campo, Mònica, Parcet Obiols, Blanca, Soler Campins, Anna Maria

Il·lustracions:

Iribertegui Iriguíbel, Idoia, Llenas Serra, Anna
Quadern d’activitats de coneixement del medi per consolidar aprenentatges i desenvolupar competències de manera transversal.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix amb mestres, alumnes i famílies els reptes de l’educació davant les noves situacions socials.

Les claus del projecte són:

PROJECTE GLOBAL
Seqüencia els continguts de tots els cursos de l’etapa d’Educació Primària establint ponts amb Educació Infantil i ESO.

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES
Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, i les tècniques de treball cooperatiu a cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat.

COMPETÈNCIES
Orienta cap a un aprenentatge eficaç preparant els alumnes per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.

INNOVACIÓ
Acompanya els mestres en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i l’èxit educatiu.

PROXIMITAT
Ofereix nous recursos als mestres, situant la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent en diàleg constant entre el material imprès i els recursos de la web.

COMPROMÍS
S’implica decididament amb l’escola i les famílies en el compromís d’educar els ciutadans del futur.
Índex: 
Quadern Primer trimestre
Unitat 1 Els espais de l’escola. La meva classe. Feines i rutines. Els meus amics. Qui treballa a l’escola? Avaluem competències: Un cartell al pati. Com anem a l’escola?
Unitat 2 Les parts del cos. M’alimento. Els sentits. M’assemblo a la meva família. Em cuido. Avaluem competències: Explorem la mà. A l’escola mengem de tot!
Unitat 3 La meva família. Tipus de famílies. La família extensa. Ens estimem i ens cuidem. Tots creixem i canviem. Avaluem competències: Endevina, endevineta... Ens repartim la feina.

Quadern Segon trimestre
Unitat 4 La joguina que més m’agrada. Els materials de les joguines. Les parts d’una joguina. A què podem jugar? Les normes dels jocs. Avaluem competències: Un món de joguines
Unitat 5 La nit, el dia i els astres. El cel de nit. Mesurem el temps. Què fem durant el dia? Qui treballa de nit? Avaluem competències: Ens organitzem. Anem al zoo.
Unitat 6 La zebra i la merla. L'escurçó i el roger. Animals domèstics. Animals salvatges. Els animals són éssers vius. Avaluem competències: Fem un gràfic. Anem al parc natural.


Quadern Tercer trimestre
Unitat 7 Què hi ha al carrer? Les botigues. Sé anar pel carrer! Treballar a la ciutat. Treballar a la natura. Avaluem competències: Fem de botiguers. El mobiliari urbà de l’escola.
Unitat 8 Les parts de les plantes. Les plantes són éssers vius. Les plantes al llarg de l’any. El bosc. L’hort. Avaluem competències: De l’hort a la taula. Les herbes de l’àvia.
Unitat 9 Llum natural. Llum artificial. Les fonts d’energia. Objectes que fan ombra. Els colors. Avaluem competències: Un dia diferent.
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466134514
Codi: 150088
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
32
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari