Llibres de text

Torna al llibre anterior

Supercompetents en... Coneixement del medi. 2 Primària, 1 Trimestre. Construïm. Quadern

Llibre en paper

Autors:

Abelló Tornató, Núria, Casacuberta Suñer, Assumpta, Parcet Obiols, Blanca, Cusó Campo, Mònica, Soler Campins, Anna Maria

Il·lustracions:

Nigot, Marie, Llenas Serra, Anna
Quadern d’activitats de coneixement del medi per consolidar aprenentatges i desenvolupar competències de manera transversal.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu: GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d’Infantil fins a l’ESO. PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l’educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i de l’èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials. Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària: COMPETÈNCIES BÀSIQUES Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l’autonomia de l’alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior. INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, posant-les en relació amb les competències bàsiques, com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula i a través d’un seguit de recursos audiovisuals i interactius allotjats enl’entorn digital. TREBALL COOPERATIU Presenta propostes de treball amb tècniques cooperatives a totes les àrees de cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula, fomentant així l’aprenentatge entre iguals. ENSENYAMENT PROTEGIT Incorpora les estratègies i tècniques de l’Ensenyament Protegit, que fan el contingut acadèmic comprensible, significatiu i interessant per als alumnes a través de la presentació de models, organitzadors gràfics, vocabulari clau… PROJECTE DIGITAL Presenta un entorn virtual d’aprenentatge amb noves funcionalitats que situa la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent, en diàleg constant entre el material imprès i els recursos web.
Índex: 
Quadern 4
Unitat 1 Com és casa meva? Què fem a casa? Qui fa les tasques de casa? A casa anem amb compte. Edificis de molts tipus. Avaluem competències: On són les claus? Cada casa és un món.
Unitat 2 Tots els éssers vius canvien. Els éssers vius neixen i moren. El nostre cos per fora i per dins. Què necessita el cos per créixer? Expressem sentiments. Avaluem competències: Fem una queixalada. La Rània va al dentista.
Unitat 3 Natural o artificial? Sòlids, líquids i gasos. Es trenquen o s’estiren? Quins materials té? Les tres erres. Avaluem competències: Cada dia compta. Per Nadal també reciclem!

Quadern 5
Unitat 4
Com és el meu barri? Viure en un poble. Viure en una ciutat. L’ajuntament. Els serveis municipals. Avaluem competències: La invitació
Unitat 5 El sòl. La llum del sol: fred i calor. L’aigua a la natura. L’aire i el vent. Quin temps fa? Avaluem competències: A quin pati anem? Observem els núvols.
Unitat 6 Els animals es desplacen. Els animals es comuniquen. Els animals s’alimenten. Els animals es reprodueixen. Animals de tota mena. Avaluem competències: Seguim el rastre! El cas de la tortuga babaua.

Quadern 6
Unitat 7
Les vacances i el lleure. Viatgem a llocs propers. Viatgem a llocs llunyans. El transport de mercaderies. La comunicació personal. Avaluem competències: Anem de vacances. La tria.
Unitat 8 Les plantes són éssers vius? Com es nodreixen? Com es reprodueixen? Les plantes s’adapten al medi. Aprofitem les plantes. Avaluem competències: Observem la natura.
Unitat 9 Fem força! Objectes que ens ajuden. Eines i oficis. Què ho fa moure? Anem amb compte! Avaluem competències: Fem bricolatge. Juguem!
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466137935
Codi: 159522
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
32
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari