Llibres de text

Torna al llibre anterior

Supercompetents en... Coneixement del medi. 4 Primària. Construïm. Quadern

Llibre en paper

Autors:

Garrigó Fullola, Margarita, Cuadra López, Lídia

Il·lustracions:

Martí de Ahumada, Blanca, Tenllado Studio, Llenas Serra, Anna
Quadern d'activitats competencials, per treballar simultàniament amb el llibre de l'alumne, que permeten integrar els coneixements adquirits i aplicar-los a situacions de la vida real.
Sinopsi: 
CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu: GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d’Infantil fins a l’ESO. PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l’escolta activa i el diàleg constant amb l’escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l’educació davant les noves situacions socials. INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l’aula que reforcen l’enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l’escola i de l’èxit educatiu. COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials. Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària: COMPETÈNCIES BÀSIQUES Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l’autonomia de l’alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior. INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, posant-les en relació amb les competències bàsiques, com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula i a través d’un seguit de recursos audiovisuals i interactius allotjats enl’entorn digital. TREBALL COOPERATIU Presenta propostes de treball amb tècniques cooperatives a totes les àrees de cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat a l’aula, fomentant així l’aprenentatge entre iguals. ENSENYAMENT PROTEGIT Incorpora les estratègies i tècniques de l’Ensenyament Protegit, que fan el contingut acadèmic comprensible, significatiu i interessant per als alumnes a través de la presentació de models, organitzadors gràfics, vocabulari clau… PROJECTE DIGITAL Presenta un entorn virtual d’aprenentatge amb noves funcionalitats que situa la guia didàctica digital com a eix central de l’activitat docent, en diàleg constant entre el material imprès i els recursos web.
Índex: 
Unitat 1 TOT CANVIA El pas del temps en les persones, els paisatges i les formes de vida Unitat 2 LA NUTRICIÓ HUMANA Els aliments i els aparells relacionats amb la nutrició Unitat 3 EL PAISATGE I EL CLIMA Els canvis en el paisatge i les formes de relleu Unitat 4 LA HIDROSFERA L’aigua al planeta Terra. El cicle de l’aigua. L’aigua és vida Unitat 5 EL SOL, LA TERRA I LA LLUNA Els moviments de la Terra. Les fases lunars. Llum i ombra Unitat 6 EL SO, LA LLUM I L’ENERGIA Les característiques del so i la llum. Les fonts d’energia Unitat 7 LES COMARQUES DE CATALUNYA La divisió territorial de Catalunya Unitat 8 ELS ECOSISTEMES Els éssers vius conviuen. Ecosistemes terrestres i ecosistemes aquàtics Unitat 9 L’HABITATGE AL LLARG DEL TEMPS On vivim? Programació
Valoració: 

Vots 0

Comentaris 0

Dades bàsiques:

ISBN:
9788466138109
Codi: 159535
Projecte:
Construïm
Núm de Pàgines:
80
Cataleg: 
text

Comentaris (0)

Afegeix un nou comentari