Educació Cruïlla és una editorial totalment implicada amb l'educació. L'educació ens mou i per això treballem constantment per incorporar noves fórmules i propostes educatives als nostres materials, sempre des del diàleg amb l'escola i amb aliança amb els agents educatius. Tant és així que totes les nostres publicacions i projectes incorporen l'empremta de la innovació educativa amb la finalitat de col·laborar amb la comunitat educativa en els reptes de futur que la societat del segle XXI planteja al món educatiu.

 


Projecte educatiuL'educació ens mou. Més que una declaració de principis, moure'ns per l'educació és la idea que rau en totes les activitats de Cruïlla, especialment en la filosofia i la línia editorial de les nostres publicacions.

El projecte educatiu de Cruïlla és un reflex fidel del nostre compromís amb l'educació.

Ens proposem acompanyar els infants en el seu procés de creixement adaptant-nos a les diferències de cada etapa i amb la finalitat de guiar-los cap a un model de persona amb una manera de sentir, d'actuar i d'afrontar la vida.

 

 

ProjectesEls nostres projectes acompanyen les aules des de l'escola bressol fins a les portes de la Universitat.

Totes les publicacions escolars de Cruïlla posen l'accent en la incorporació de nous mètodes d'ensenyament en línia amb el constructivisme, l'aprenentatge actiu i l'enfocament competencial de l'educació.

 

 

Pla LectorT'ajudem a formar lectors, a mostrar als alumnes la lectura d'una manera atractiva per tal de fomentar l'hàbit lector i el gust per llegir i animar-los a millorar la seva comprensió lectora. Us proposem un seguit de suggeriments per treballar la lectura als centres: seleccions de lectures, propostes d'activitats per fer abans o després de la lectura d'un llibre, animacions lectores, fòrums amb autors i altres suggeriments. Descobriu les diferents propostes per treballar la lectura a l'aula etapa a etapa.

 

 

Cercador de recursosPosem a la teva disposició un banc de recursos d'accés obert on pots trobar un gran ventall d'activitats de tipus transversal a punt per dur-les a terme a l'aula i organitzades per etapa educativa.

 

 

EducamosEducamos és un ecosistema integral per a l'educació amb solucions que permenten la gestió eficient de tots els processos que tenen lloc en el dia a dia d’una escola: l'aprenentatge, la comunicació i la gestió.

 

 

Catàleg de publicacions escolarsCruïlla posa a disposició d'alumnes, mestres i professors un catàleg amb més de 700 publicacions escolars, entre llibres de text, quaderns i materials d'aula, a més d'una oferta creixent de llibres i continguts digitals.