Literatura Cruïlla compta amb un dels catàlegs per a joves lectors més extensos i diversos el qual s'ha construït i actualitzat tenint en compte sempre l'interès dels lectors, les famílies i les escoles i a partir d'una publicació continuada de novetats, nous autors, estils i gèneres... així com a la reedició de títols d'èxit, tant d'autors catalans com de traduccions estrangeres.

 

Línia editorial A Cruïlla creiem en una literatura de qualitat capaç de formar lectors i crear-ne de nous.

La literatura de qualitat és capaç de crear lectors perquè fomenta el gust per llegir i afavoreix la imaginació, la creativitat, el sentit de l’humor, l’oci cultural, la diversió i l’emoció per l’aventura.

Cada llibre llegit esdevé una oportunitat per a viure una experiència nova i excitant, i propicia el desig de llegir-ne més.

 

 

PublicacionsLes nostres publicacions literàries pretenen:

• Oferir textos comprensibles i adequats a cada edat, amb un llenguatge cuidat i actualitzat i un vocabulari ric
• Realçar l'estètica i la bellesa del llibre com a producte cultural; tant pel contingut, com per les il·lustracions i fotografies, el disseny gràfic i la fabricació
• Entretenir, potenciar la dimensió lúdica del llibre i la capacitat de la lectura per divertir...

 

 

Autors i il·lustradorsEls autors i il·lustradors són l’ànima de l’activitat editorial.

Darrere l'extens catàleg editorial de Cruïlla hi ha la creativitat i el treball de més de 700 autors, il·lustradors i traductors. Alguns ja eren noms consagrats de la literatura catalana o estrangera abans de formar part del catàleg de Cruïlla; d’altres hi han fet les primeres passes del seu recorregut literari o en el món de la il·lustració.

 

 

Blog Llegir CruïllaSegueix l'actualitat editorial i novetats al nostre blog.

Si vols participar en concursos, conèixer a fons les novetats que van arribant a les llibreries o baixar-te materials extra dels nostres llibres, visita Llegir Cruïlla, un blog dedicat íntegrament a l'activitat literària de l'editorial que també pots seguir a les xarxes.

 

 

Catàleg Literatura Infantil i JuvenilEl catàleg actual de Cruïlla constitueix una gran biblioteca de llibres infantils i juvenils en català amb una enorme diversitat de formats, temàtiques i gèneres literaris on tots els lectors, pares i mares i mestres i professors poden trobar els llibres que més s’ajusten al seu moment vital i als seus gustos i preferències.

Disposem de més de 50 col·leccions i d'un miler de referències. Consulta-les al nostre catàleg.