Llocs webTots els projectes d'Editorial Cruïlla van més enllà del llibre i s'acompanyen de recursos i continguts digitals tant per al professorat com per als alumnes a més d'accés a un entorn virtual d'aprenentatge amb els materials d'alguns dels projectes educatius. Consulta el mapa de llocs web on pots trobar els continguts dels llibres del teu projecte.

 

 

 

 

Cruïlla Connecta. Recursos i accés entorn de treball mestres i professors

Cruïlla Connecta és el web per a mestres i professors de Cruïlla on es poden localitzar tots els recursos i guies didàctiques per treballar amb els llibres de l'editorial. És també el portal des d'on els docents poden activar les llicències i accedir a l'entorn digital de treball dels projectes que inclouen aquesta opció (Rialles, Construïm, Connecta 2.0 i Projecte 3.16). El web és d'ús exclusiu per a docents.

 

 

Cric-Crac. Entorn de treball accés alumnes

 

El projecte d'Educació Infantil Cric-Crac inclou accés a un entorn digital de treball per a professors i famílies. Les famílies hi poden accedir activant la llicència del projecte a través de l'adreça www.cric-crac.cruilladigital.cat

 

 

 

Rialles. Entorn de treball accés alumnes

 

El projecte d'Educació Infantil Rialles inclou accés a un entorn digital de treball per a professors i famílies. Les famílies hi poden accedir activant la llicència del projecte des de la secció Accés a www.rialles.cruilla.cat

 

 

 

Construïm. Entorn de treball accés alumnes

 

El projecte Construïm per a Primària i ESO inclou accés a un entorn digital de treball per a professors i alumnes. Els alumnes hi poden accedir activant la llicència dels llibres des de la secció 'Accés' a www.construim.cruilladigital.cat

 

 

Nou Kairé i Àgora. Entorn de treball accés alumnes

 

Els projectes Nou Kairé i Àgora inclouen accés a un entorn digital de treball per a professors i alumnes. Els alumnes hi poden accedir activant la llicència dels llibres des de la secció Accés a www.construim.cruilladigital.cat.

 

 

Connecta 2.0 i Projecte 3.16. Entorn de treball accés alumnes

 

Els projectes Connecta 2.0 i Projecte 3.16 per a l'ESO inclouen, en diverses matèries, accés a un entorn de treball per a mestres i professors basat en Moodle. Els alumnes hi poden accedir des del web www.cruilladigital.cat activant la llicència que els faciliti el seu professor.

 

 

Pla lector

 

A la secció 'Pla lector' de Cruïlla Connecta pots trobar totes les propostes de Cruïlla per treballar la lectura a l'aula en cada etapa educativa.

 

 

Més llocs Educació Infantil. Petits Gegants
Web amb informació sobre el projecte de primer cicle d'educació infantil Petits Gegants.
Vés-hi

Alumnes Primària
Web amb activitats complementàries per a alumnes de Primària usuaris de llibres del projecte Connecta 2.0, Es diu Jesús i dels cuaderns Supervacances!
Vés-hi

Alumnes ESO
Web amb activitats complementàries per a alumnes d'ESO usuaris de llibres del Projecte 3.16
Vés-hi