Llocs webTots els projectes d'Editorial Cruïlla van més enllà del llibre i s'acompanyen de recursos i continguts digitals tant per al professorat com per als alumnes a més d'accés a un entorn virtual d'aprenentatge amb els materials d'alguns dels projectes educatius. Consulta el mapa de llocs web on pots trobar els continguts dels llibres del teu projecte.

 

 

 

 

Cruïlla Connecta. Recursos i accés entorn de treball mestres i professors

Cruïlla Connecta és el web per a mestres i professors de Cruïlla on es poden localitzar tots els recursos i guies didàctiques per treballar amb els llibres de l'editorial. És també el portal des d'on els docents poden activar les llicències i accedir a l'entorn digital de treball dels projectes que inclouen aquesta opció (Rialles, Construïm, Connecta 2.0 i Projecte 3.16). El web és d'ús exclusiu per a docents.

 

 

Rialles. Entorn de treball accés alumnes

 

El projecte d'Educació Infantil Rialles inclou accés a un entorn digital de treball per a professors i famílies. Les famílies hi poden accedir activant la llicència del projecte des de la secció Accés a www.rialles.cruilla.cat

 

 

 

Construïm. Entorn de treball accés alumnes

 

El projecte Construïm per a Primària i ESO inclou accés a un entorn digital de treball per a professors i alumnes. Els alumnes hi poden accedir activant la llicència dels llibres des de la secció Accés a www.construim.cruilladigital.cat

 

 

Nou Kairé i Àgora. Entorn de treball accés alumnes

 

Els projectes Nou Kairé i Àgora inclouen accés a un entorn digital de treball per a professors i alumnes. Els alumnes hi poden accedir activant la llicència dels llibres des de la secció Accés a www.construim.cruilladigital.cat.

 

 

Connecta 2.0 i Projecte 3.16. Entorn de treball accés alumnes

 

Els projectes Connecta 2.0 i Projecte 3.16 per a l'ESO inclouen, en diverses matèries, accés a un entorn de treball per a mestres i professors basat en Moodle. Els alumnes hi poden accedir des del web www.cruilladigital.cat activant la llicència que els faciliti el seu professor.

 

 

Més llocs Educació Infantil. Petits Gegants
Web amb informació sobre el projecte de primer cicle d'educació infantil Petits Gegants.
Vés-hi

Educació Infantil. Coloraines
Web amb informació i activitats sobre el projecte de segon cicle d'educació infantil Coloraines.
Vés-hi

Alumnes Primària
Web amb activitats complementàries per a alumnes de Primària usuaris de llibres del projecte Connecta 2.0, Es diu Jesús i dels cuaderns Supervacances!
Vés-hi

Alumnes ESO
Web amb activitats complementàries per a alumnes d'ESO usuaris de llibres del Projecte 3.16
Vés-hi