Arxiu de Notícies

Teresa Carreté, III Premi Docent de l'Any 26-04-2019

La Fundació Jordi Sierra i Fabra i l'Editorial Cruïlla atorguen el tercer Premi Docent de l'Any a Teresa Carreté Castellví, cap d'estudis de l'Institut Campclar de Tarragona.

Èxit de participació al 7è Congrés CU Henry Dunant de Neurociència i Emocions 09-10-2018

Que la Neurociència i les possibilitats d’aplicar-la als centres interessa al món educatiu va quedar demostrat amb l’èxit d’assistència al Congrés Henry Dunant de Neurociència i Emocions que es va celebrar a Gavà els dies 4 i 5 d’octubre.

Gemma Lienas i David Nel·lo Premis El Vaixell de Vapor i Gran Angular 2018 05-10-2018

Gemma Lienas, amb la novel·la Jo, en Watson i l’armari de la Jacqueline i David Nel·lo amb La segona vida del Marc són els guanyadors de l'edició d'aquest any dels premis de literatura infantil i juvenil El Vaixell de Vapor i Gran Angular.

Torna la campanya “Fas 6 anys, tria un llibre” 20-09-2018
La Generalitat torna a posar en marxa la campanya de promoció de la lectura “Fas 6 anys, tria un llibre” que té com a objectiu que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb la companyia d'un adult, comencin la seva biblioteca personal i aprenguin a donar va
Cruïlla obre nous cursos en línia per a mestres i professors dins el programa Acompanya 02-02-2018

Editorial Cruïlla obre dos nous cursos per a mestres i professors dins el programa de formació en línia Acompanya dirigit a usuaris dels projectes de l'editorial.

Francesc Puigpelat guanya el Premi Gran Angular 2017 06-10-2017

La ciutat secreta del Toubkal de l’autor i periodista balaguerí Francesc Puigpelat és l’obra guanyadora de la XXVII edició del premi de literatura juvenil Gran Angular. El XXXIII Premi de literatura infantil El Vaixell de Vapor ha estat declarat desert.

II Premi Docent de l'any de la Fundació Jordi Sierra i Fabra i Cruïlla 05-10-2017
Carmen Albana Sanz, mestra del Col·legi Nostra Senyora de Montserrat de Parets del Vallès i Virginia Espejo, psicòloga del mateix centre educatiu són les guanyadores del Segon Premi Docent de l’Any de Catalunya que impulsen la Fundació Jordi Sierra i

Pàgines