Notícies

Editorial Cruïlla renova la col·lecció juvenil Gran Angular

El proper 10 d'octubre l'emblemàtica col·lecció juvenil Gran Angular començarà una nova etapa, amb un canvi d'imatge que renovarà el format i l’estil de les cobertes dels llibres a més del logotip. L'estrena de la nova imatge coincidirà amb la publicació de l'obra guanyadora del Premi Gran Angular de 2017.

El canvi pretén modernitzar aquesta clàssica col·lecció juvenil per acostar-la més als gustos actuals dels lectors i atraure el seu interès pels títols. La renovació, però, no alterarà l'esperit de la sèrie, que seguirà donant prioritat a la qualitat literària i nodrint-se d'obres de temàtiques i gèneres molt diversos a fi que tots els joves hi puguin trobar propostes del seu gust.

La renovació tampoc variarà l'objectiu de la col·lecció que és acompanyar els adolescents i joves en la seva lectura del món, crítica, constructiva i compromesa.

La novel·la guanyadora del Premi Gran Angular 2017 —que es farà pública el 6 d'octubre— serà l'obra que estrenarà el canvi d'imatge de la col·lecció. El títol es podrà trobar a les llibreries a partir del dia 10 d'octubre.

A més, el mateix dia es publicarà, també amb la nova imatge de la sèrie, una nova novel·la d'Anna Manso titulada Cor de Cactus i més formes d'estimar així com una edició de 8 títols de la col·lecció, alguns de tan coneguts com Camps de maduixes de Jordi Sierra i Fabra, Un haiku per a l’Alícia de Francesc Miralles i Jo, el desconegut d’Antoni Dalmases.

La col·lecció Gran Angular compta amb més de 30 anys d’història i 180 títols publicats.

En el catàleg actual s'hi poden trobar obres d'autors catalans com Care Santos, Pep Coll, Pau Joan Hernàndez, David Nel·lo, Maite Carranza o Llorenç Capdevila, i traduccions estrangeres com Venuda, de Patricia McCormik —que serà entre les properes novel·les que es publicaran amb imatge renovada aquesta tardor— o Els escarabats volen al capvespre de Maria Gripe, el qual va ser el primer número de la col·lecció.

La renovació de la col·lecció Gran Angular és una aposta editorial que continua l’actualització de El Vaixell de Vapor iniciada el 2015, també amb un canvi d'imatge i de logotip. D'aquesta manera l'editorial posa al dia les seves dues col·leccions insígnia per a les noves generacions de lectors.

Gran Angular i El Vaixell de Vapor són col·leccions internacionals que, a través de les empreses de SM es publiquen en una desena de països.

 

El nou logotip de la col·lecció Gran Angular, inspirat en referents actuals, serà un dels canvis més significatius d'aquesta nova etapa i deixarà enrere el clàssic logotip de la col·lecció en forma d'anagrama.

 

 

 

Més informació

• Títols de la col·lecció amb nou format a la venda a partir del 10 d'octubre