Notícies

Torna la campanya “Fas 6 anys, tria un llibre”

La Generalitat torna a posar en marxa la campanya de promoció de la lectura “Fas 6 anys, tria un llibre” que té com a objectiu que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb la companyia d'un adult, comencin la seva biblioteca personal i aprenguin a donar valor als llibres.
 
La campanya manté la mateixa dinàmica que en anys anteriors: per incentivar la lectura s'envia una carta personalitzada a tots els nens i nenes que aquest any hagin fet o facin 6 anys amb una targeta -per un valor de 13 euros- que poden bescanviar per un llibre en qualsevol de les 180 llibreries adherides a la campanya i que es troben situades arreu de Catalunya o bé, en el cas dels infants que no es puguin traslladar a una llibreria, a través de www.libelista.cat
 
El període per bescanviar les targetes cupó per a un llibre és del 15 d'octubre al 30 de novembre
 
Aquesta edició de la campanya arribarà a 78.567 nens i nenes i la targeta es podrà bescanviar del 15 d'octubre al 30 de novembre de 2018 i està limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària.
 
Aquest és el tercer any que la Generalitat impulsa aquesta campanya. La iniciativa molt ben valorada per les famílies i el sector llibreter des de la primera edició el 2016, quan ja es van assolir unes xifres que superaven els 31.000 llibres regalats i la participació de més del 38% de les famílies amb infants que, fa tres anys, en complien sis.
 
Més enllà de la participació, la iniciativa reuneix molts components que conviden els nens i nenes a iniciar-se com a lectors i usuaris de la llibreria com un espai cultural i d'oci també pensat per a ells i on poden trobar una font de gaudi i entreteniment per al seu dia a dia. A més la campanya implica la participació d'un adult en l'acte d'escollir, comprar i llegir, un fet que incrementa la vinculació emocional i l'interès dels infants per la lectura i augmenta la seva percepció de valor del llibre.
 
 
• Informació de la campanya
Terminis d'enviament de les targetes i lliberies adherdies
 
 
Catàleg LIJ
Si participeu a la campanya, us convidem a consultar el fons editorial de Cruïlla:

No us perdeu les novetats editorials
i les publicacions per a nens i nenes de 6 a 12 anys